KURSER & TRÄNING

Här kan du följa You&Your Dog - Have funs verksamhet här hos oss på Djurriket. Du kan enkelt och smidigt kontakta Karina direkt om du vill veta mer om kurser och upplägg eller få reda på mer hur hon kan hjälpa dig och din hund till ett roligare, varmare och närmare samarbete!

 

Hos You & Your Dog använder vi oss av positiva och motiverande träningsmetoder och har över 15 års professionell erfarenhet av djurträning.

Karina M. Nielsen

 

0760-284 251

karina@youandyourdog-havefun.se

You and your dog - have fun

Vi har ett brett utbud av många olika kurser inom valp-, vardagslydnad, aktiveringskurser, agility och specialkurser som exempelvis kantarellsök. För att du ska få en glad, följsam och trygg hund i vardagen ger vi dig de träningstekniker som passar just din hund, och för att du ska få den hjälp du och hunden behöver, tränar vi alltid i små grupper. Vi vill att alla i familjen ska ha samma möjlighet att lära sig och därför är hela familjen välkommen på våra kurser. Vi försäkrar att du som hundägande familj får de allra bästa redskapen och erfarenhet, rutin och kunskap så du i framtiden kan få en välfungerande, positiv och glad hund i vardagen.

 

Familjehundträningen är uppdelad i 3 olika steg, se nedan.

STEG 1

DIPLOMERAD HUND & HUNDÄGARE

Ger de grundkunskaper din familj behöver för att lyckas i vardagen och vet hur du som en ansvarig ledare ska få en positiv, samarbetsvillig och grundlydig hund. Genom att gå 3 olika grundlydnadskurser (valpkurs, vardagslydnad 1 och en valfri kurs) hos oss och närvara vid minst 75% av kurstillfällena får ni ert intyg.

STEG 2

DIPLOMERAD AVANCERAD HUND & HUNDÄGARE

Här är en vidareutbildning där både ni och hunden har viss rutin och hunden börjar bli vuxen. Det är här vi ser att all nerlagd tid på träning ger resultat. Här ingår Vardagslydnad 2 och 2 valfria kurser för att få detta intyg.

STEG 3

HALL OF FAME HUND & HUNDÄGARE

Här ser vi hundar och familjer som älskar att lära sig nya saker. Både hund och ägare är erfarna och hunden är mogen för att du ska kunna ställa högre krav och får bra träningsresultat. Här ingår Vardagslydnad 3 lös hund samt 2 specialkurser.

Privat träning & coaching

För dig som önskar extra hjälp eller privat träning/coaching, finns det möjlighet att få helt privat träning i vår lokal i Helsingborg eller Lund – eller så kommer vi helt enkelt hem till dig! Privat träning eller coaching är för dig som behöver extra hjälp runt träning med ett ”jobbigt” eller oönskat beteende eller för dig som kanske önskar extra hjälp med att förbättra/utveckla ett önskat beteende hos hunden… Eller det kan helt enkelt vara så att denna form av träning passar bättre för dig i din vardag.

Anmälan

Tänk på att anmäla i god tid för att vara säker på en garanterad plats. Vid anmälan maila på karina@youandyourdog-havefun.se eller ring/skicka sms uppgifter om:

  • Hundens namn, ras och födelsedatum (alla raser är välkomna på våra kurser)

  • Ditt namn och din hemadress

  • Telefonnummer och mailadress

  • Information om hunden har gått kurser tidigare, och i så fall vilka.


När vi har mottagit din anmälan skickar vi en inbjudan samt faktura till dig med post. För att reservera din plats på kursen betalar du in 500,00 på You and Your Dogs bankgiro: 773-9162 när du har mottagit din inbjudan – resterande kursavgift betalas in innan förfallodatum.

 

Efter särskild överenskommelse finns möjlighet att dela upp betalningen. Vi vill att alla ska ha möjlighet att gå kurs, samtidigt är det är tråkigt att man ska behöva pausa och stoppa utvecklingen när det går som bäst eller behövs som mest, så för dig som behöver och önskar detta, erbjuder vi denna möjlighet.

 

Skulle du få förhinder och ej ha möjlighet att utnyttja er plats ges pengarna tillbaka om avbokning sker 2 veckor innan kursstart (sommarläger 1 månad). Är det senare så ges endast tillgodokvitto. Skulle ni behöva avbryta efter kursstart återbetalas pengar (med avdrag för genomförd del) endast vid uppvisande av läkarintyg eller intyg från veterinär.

 

Karina M. Nielsen 0760-284 251

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 10-19 Lördag: 11-16 Söndag: 11-16

BESÖKSADRESS
Hävertgatan 33, 254 42 Helsingborg

  • Instagram - Vit Circle

 Gratis skiss på din hemsida? Testa  Weblify.se